Kokoukset

LUMOTAAN VIERAASI OIVALTAMAAN SE OLEELLISIN

Villa Störsvik tarjoaa viimeistä piirtoa myöten mietittyjä elämyksiä, jotka tukevat tavoitteesi saavuttamista, olipa kysymys työpajasta, tiimikokouksesta, seminaarista tai koulutuksesta. Me huolehdimme tilaisuuden täydellisestä onnistumisesta ja kaikista käytännön järjestelyistä. Suunnittelemme herkulliset tarjoilut, väliaika- ja oheisohjelmat sopimaan päivän teemaan ja tavoittelemaasi tilaisuuden mielikuvaan.

Villa Störsvikin kokouksissa kaikki sujuu kuin itsestään, eikä sinun tai seurueesi tarvitse kantaa huolta yksityiskohdista. Tekniikka toimii, tarjoilut ovat herkullisia, tilat inspiroivat ja ympäristö antaa mahdollisuuden omaksua uutta ja vaihtaa ajatuksia. Meillä voitte keskittyä olennaiseen.

Juhlat

JUHLAT JOITA MUISTELLAAN PITKÄÄN

Yrityksen juhla, hää- tai merkkipäivä, ristiäiset – Villa Störsvik sopii kaikenlaisiin iloisiin hetkiin. Meillä mahtuu juhlimaan jopa 300 vierasta.

Kaikki juhlat vaativat hyvää ennakkosuunnittelua. Me haluamme olla helpottamassa juhlajärjestelyjäsi. Me kuuntelemme, yhdistelemme ja ennakoimme. Sinulle jää vain juhlapäivän päättäminen ja vieraslistan teko, me huolehdimme kaikesta muusta.

Aina löytyy hyvä syy juhlia. Mikä ikinä onkaan sinun syysi, ota meihin yhteyttä! Autamme luomaan seurueellesi unohtumattomia yhteisiä muistoja.