Maut
Maailmamme maistuu mereltä, metsältä ja puutarhalta.
Keittiömestari Hugh Collier-Baker tiimeineen valmistaa intohimoisesti herkkuja paikallisista raaka-aineista kansainvälisellä mausteella. Elegantti alueellinen keittiömme vaalii ruokasesonkien mahdollisuuksia. Käytämme parhaita raaka-aineita ja valmistamme kaiken itse.
Keittiömme suunnittelee aina tilaisuuden luonteeseen ja teemaan soveltuvat tarjoilut.
Kyseessä voi olla juhlava kymmenen ruokalajin herkuttelumenu, kokouspäivän päätteeksi lyhyempi päivällinen, rapujuhlat, yrityksen grillijuhlat, rento kokoontuminen ystävien kanssa tai perinteinen häätarjoilu.
Haluamme, että vieraamme saavat kokea unohtumattomia ruokamatkoja kanssamme!
Esimerkkimenuja

“Iberico-possu”
Kateenkorva & Purjo
Glaseerattua kateenkorvaa, purjo ”ragout”, perunakreemiä, perunahelmiä ja madeirahyytelöä
Kampasimpukka & Dashi
Paistettuja kampasimpukoita, dashia ja kampasimpukkakreemiä
Possu & Sipuli
Iberico-porsaan segretoa, karamellisoitua ja pikkelöityä sipulia, sherry-kastiketta
Mansikka & Manteli
Mansikkalientä, marinoitua mansikkaa, mantelikakkua, mantelicrumblea ja vanilja-mascarponea

“Härkä”
Kampasimpukka & kukkakaali
Paistettuja kampasimpukoita, kukkakaalipyrettä ja pähkinävoit
Risotto & Herne
Risotto tuoreista herneistä ja härkäpavuista sekä vuohenjuustoa
Härkä & Mustajuuri
Paistettua härän sisäseläkettä, hiillostettua mustajuurta, muhennettuja sieniä ja tummaa rakuunakastiketta
Raparperi & Lakritsi
Lakritsipannacotta, vaniljaliemessä kypsennettyä päärynää ja mansikkajäätelöä

Yllätysmenu
Snacks*2
***
Parsa & Tomaatti
***
Kampasimpukka & Kurkku
***
Ankanmaksa ja Raparperi
***
Kuha & Simpukka
***
Karitsa & Kaali
***
Ananas & Tilli
***
Suklaa & Oliivi
***
Mansikka & Maito
Saatavissa 10:n tai 6:n ruokalajin yllätysmenuna
Suunnittelemme toiveittenne mukaisen juomapaketin

Grillibuffet
ALKUUN…
Limellä maustettua lohta, chilillä ja korianterilla maustettuja katkarapuja
Rapeaa karitsanlapaa ”Ras-el-hanout”, taatelia ja munakoisokaviaaria
Ankkarilletteä, misoa ja krassia
Villan Cobb-salaattia; paahdettua kananpoikaa, jäävuorisalaattia, vesikrassia, endiiviä, avokadoa, kananmunaa, tomaattia, pekonia ja aurajuustoa, sherry-vinaigrettea
Caesar-salaattia; romaine-salaattia, parmesaania, krutonkeja ja caesar-kastiketta
Panzanella-salaattia; tomaatteja, oliiveja, basilikaa, lehtipersiljaa ja paahdettua leipää
Piparjuurella maustettua perunasalaattia, omenaa, suolakurkkua, rucolaa
Villan coleslaw; pikkelöityä punakaalia, varhaiskaalia, lehtikaalia ja fenkolia
Versosalaattia ja balsamico-vinaigrettea
Leipävalikoima ja kirnuvoita
LÄMPIMÄKSI GRILLISTÄ
grillataan pihalla olevassa grillikatoksessa
Grillattua soija-glaseerattua ylikypsää possua, misolla maustettua bataattia, paksoita, herkkusieniä ja inkiväärimajoneesia
Chipotlella maustettua kananpoikaa, yrteillä maustettua papu-riisiä ja hedelmäistä maissi-salsaa
Grillattua ylikypsää BBQ-härkää, paahdettuja varhaisperunoita, papuja, parsakaalia, pinaattia ja jalapeno-relishiä
MAKEAKSI…
Haudutettua raparperia, maitojäätelöä, vehnäkreemiä ja vaniljaöljyä