Maut

Maailmamme maistuu mereltä, metsältä ja puutarhalta.

Keittiömestari Hugh Collier-Baker tiimeineen valmistaa intohimoisesti herkkuja paikallisista raaka-aineista kansainvälisellä mausteella. Elegantti alueellinen keittiömme vaalii ruokasesonkien mahdollisuuksia. Käytämme parhaita raaka-aineita ja valmistamme kaiken itse.

Keittiömme suunnittelee aina tilaisuuden luonteeseen ja teemaan soveltuvat tarjoilut.
Kyseessä voi olla juhlava kymmenen ruokalajin herkuttelumenu, kokouspäivän päätteeksi lyhyempi päivällinen, rapujuhlat, yrityksen grillijuhlat, rento kokoontuminen ystävien kanssa tai perinteinen häätarjoilu.

Haluamme, että vieraamme saavat kokea unohtumattomia ruokamatkoja kanssamme!

Maailmamme maistuu mereltä, metsältä ja puutarhalta

Esimerkkimenuja

kampasimpukka

“Iberico-possu”

Kateenkorva & Purjo

Glaseerattua kateenkorvaa, purjo ”ragout”, perunakreemiä, perunahelmiä ja madeirahyytelöä


Kampasimpukka & Dashi

Paistettuja kampasimpukoita, dashia ja kampasimpukkakreemiä


Possu & Sipuli

Iberico-porsaan segretoa, karamellisoitua ja pikkelöityä sipulia, sherry-kastiketta


Mansikka & Manteli

Mansikkalientä, marinoitua mansikkaa, mantelikakkua, mantelicrumblea ja vanilja-mascarponea

kampasimpukka

“Härkä”

Kampasimpukka & kukkakaali

Paistettuja kampasimpukoita, kukkakaalipyrettä ja pähkinävoit

Risotto & Herne

Risotto tuoreista herneistä ja härkäpavuista sekä vuohenjuustoa


Härkä & Mustajuuri

Paistettua härän sisäseläkettä, hiillostettua mustajuurta, muhennettuja sieniä ja tummaa rakuunakastiketta


Raparperi & Lakritsi

Lakritsipannacotta, vaniljaliemessä kypsennettyä päärynää ja mansikkajäätelöä

kampasimpukka

Yllätysmenu

Snacks*2
***
Parsa & Tomaatti
***
Kampasimpukka & Kurkku
***
Ankanmaksa ja Raparperi
***
Kuha & Simpukka
***
Karitsa & Kaali
***
Ananas & Tilli
***
Suklaa & Oliivi
***
Mansikka & Maito

Saatavissa 10:n tai 6:n ruokalajin yllätysmenuna

Suunnittelemme toiveittenne mukaisen juomapaketin

kampasimpukka

Grillibuffet

ALKUUN…

Limellä maustettua lohta, chilillä ja korianterilla maustettuja katkarapuja

Rapeaa karitsanlapaa ”Ras-el-hanout”, taatelia ja munakoisokaviaaria

Ankkarilletteä, misoa ja krassia

Villan Cobb-salaattia; paahdettua kananpoikaa, jäävuorisalaattia, vesikrassia, endiiviä, avokadoa, kananmunaa, tomaattia, pekonia ja aurajuustoa, sherry-vinaigrettea

Caesar-salaattia; romaine-salaattia, parmesaania, krutonkeja ja caesar-kastiketta

Panzanella-salaattia; tomaatteja, oliiveja, basilikaa, lehtipersiljaa ja paahdettua leipää

Piparjuurella maustettua perunasalaattia, omenaa, suolakurkkua, rucolaa

Villan coleslaw; pikkelöityä punakaalia, varhaiskaalia, lehtikaalia ja fenkolia

Versosalaattia ja balsamico-vinaigrettea

Leipävalikoima ja kirnuvoita

LÄMPIMÄKSI GRILLISTÄ

grillataan pihalla olevassa grillikatoksessa

Grillattua soija-glaseerattua ylikypsää possua, misolla maustettua bataattia, paksoita, herkkusieniä ja inkiväärimajoneesia

Chipotlella maustettua kananpoikaa, yrteillä maustettua papu-riisiä ja hedelmäistä maissi-salsaa

Grillattua ylikypsää BBQ-härkää, paahdettuja varhaisperunoita, papuja, parsakaalia, pinaattia ja jalapeno-relishiä

MAKEAKSI…

Haudutettua raparperia, maitojäätelöä, vehnäkreemiä ja vaniljaöljyä