Maut

Maailmamme maistuu mereltä, metsältä ja puutarhalta.

Keittiömestari Jevgeni Rautanen tiimeineen valmistaa intohimoisesti herkkuja paikallisista raaka-aineista kansainvälisellä mausteella. Elegantti alueellinen keittiömme vaalii ruokasesonkien mahdollisuuksia. Käytämme parhaita raaka-aineita ja valmistamme kaiken itse.

Keittiömme suunnittelee aina tilaisuuden luonteeseen ja teemaan soveltuvat tarjoilut.
Kyseessä voi olla juhlava kymmenen ruokalajin herkuttelumenu, kokouspäivän päätteeksi lyhyempi päivällinen, rapujuhlat, yrityksen grillijuhlat, rento kokoontuminen ystävien kanssa tai perinteinen häätarjoilu.

Haluamme, että vieraamme saavat kokea unohtumattomia ruokamatkoja kanssamme!

Maailmamme maistuu mereltä, metsältä ja puutarhalta

Esimerkkimenuja

”Iberico-possu”

Kateenkorva & Purjo

Glaseerattua kateenkorvaa, purjo ”ragout”, perunakreemiä, perunahelmiä ja madeirahyytelöä


Kampasimpukka & Dashi

Paistettuja kampasimpukoita, dashia ja kampasimpukkakreemiä


Possu & Sipuli

Iberico-porsaan segretoa, karamellisoitua ja pikkelöityä sipulia, sherry-kastiketta


Mansikka & Manteli

Mansikkalientä, marinoitua mansikkaa, mantelikakkua, mantelicrumblea ja vanilja-mascarponea

”Härkä”

Kampasimpukka & kukkakaali

Paistettuja kampasimpukoita, kukkakaalipyrettä ja pähkinävoit

 

Risotto & Herne

Risotto tuoreista herneistä ja härkäpavuista sekä vuohenjuustoa


Härkä & Mustajuuri

Paistettua härän sisäseläkettä, hiillostettua mustajuurta, muhennettuja sieniä ja tummaa rakuunakastiketta


Raparperi & Lakritsi

Lakritsipannacotta, vaniljaliemessä kypsennettyä päärynää ja mansikkajäätelöä

Yllätysmenu

Snacks*2
***
Parsa & Tomaatti
***
Kampasimpukka & Kurkku
***
Ankanmaksa ja Raparperi
***
Kuha & Simpukka
***
Karitsa & Kaali
***
Ananas & Tilli
***
Suklaa & Oliivi
***
Mansikka & Maito

Saatavissa 10:n tai 6:n ruokalajin yllätysmenuna

Suunnittelemme toiveittenne mukaisen juomapaketin